Bli utstiller

Hei og velkommen til Julemarkedet 2018. Vi gleder oss til å bli kjent meg deg og dine produkter. For å sikre bredde i Julemarkedet trenger vi at dere sender inn litt informasjon om dere.

Vi vil ønsker dere som selger kortreiste varer, håndlaget, gaver til han, henne, barn og dyr, dekor som hører Julen til og ellers det som lett kan assosieres med klassisk Jul!

Vi ønsker ikke å prioritere produkter i form av home party produkter,  produkter som ikke logisk vil tilfalle under et Julemarked. Send oss en e-post om du er usikker så kan vi ta vurderingen! De som velger å stå hele perioden vil kunne bli prioritert.

Ved innsending av søknad vil dere godta vilkårene for Julemarkedet 2018. Ved godkjent søknad får du et positivt svar til sendt sammen med faktura. Når fakturaen er betalt vil dere få en egen plass med bilde/r og informasjon på nettsiden. Dere er garantert plass på Julemarkedet 2018 ved betaling av faktura.

Fortell om deg og din bedrift! Bedrifts navn, kontakt info, organisasjons nummer, tlf nummer, epost, beskrivelse av produkter, i hvilken prisklasse, til hvem selger du til, har dere vært på Julemarkedet tidligere år, noe du vil vi skal få frem i teksten på nettsiden?

Husk å få med hvilken bod du søker på!

Meld din interesse som utstiller

  • Dra og slipp filer her, eller